27 oktober

Mjölby Storband bjuder upp till dans på Linköping Jazz & Blues Festival som firar 25 år i år. Foajén Linköping Konsert & Kongress

 

8 augusti

"The very best of Ray Charles"
Claes Jansson möter
Mjölby Storband
Gästisparken Mjölby
OBS! Fri Entré

 

18 mars

Te-dans
Kvarnparken, Mjölby

 

5 februari 2012
Mjölby Storband featuring
Jens Filipsson, hemmasonen som med sin saxofon gjort succé runt om i världen.

Abonnemangskonsert

Mjölby Kulturscen

Läs reportaget i Corren från
24/12 här intill (i slutet av sidan).

Mer information om Jens hittar du på www.jensfilipsson.com

 

News

 

Juni 2012: Johan Ravelid får kulturstipendium.

(se artikel här bredvid)

 

Maj 2012: Johan Ravelid,
kompositör, arrangör och musiklärare får som sitt första projekt som orkesterledare för Mjölby Storband ta sig an ett Ray Charles-tema med Claes Janson som gästartist. Johan bor i Motala, jobbar som musiklärare i Linköping, frilansar som kompositör och arrangör åt såväl kända storband som Norrbotten Big band som kända popartister t.ex Eric Gadd.
Johan betonar dynamik och klang, något som ni som lyssnare förhoppningsvis kommer att märka av som en positiv förändring av bandets sound.

Mars 2012: Niklas Hakegård lämnar Mjölby Storband. Att kombinera ett liv som yrkesmusiker med familj och samtidgt på helgerna repa med storbandet är tufft. Som musikalisk ledare har Niklas tydligt utvecklat dynamik och spelskicklighet i bandet. Vi kommer att sakna honom och tackar honom för den tid han har varit hjälpt oss framåt. Vi önskar honom all lycka i fortsättningen. Sökandet efter ersättare en ny musikalisk ledare och en pianist pågår. Konserten den 5 februari var Niklas sista framträdande som ledare för Mjölby Storband. Niklas har lovat kommer att ställa upp som vikarie när så behövs.

 

Program tidigare år
- 2011

 

 

 

 

  mjolbystorband.se